Begraven of cremeren

Bent u op zoek naar de verschillen tussen begraven en cremeren? Van de Weerd Uitvaartzorg zet ze graag voor u op een rij. Waar u voor een overlijden al over kan nadenken is:

  1. Wat zegt uw gevoel?
  2. Wat zijn de wensen van de nabestaanden?
  3. Wat zijn uw ervaringen met begraafplaatsen/crematoria?

Het kan zijn dat u niet uw keuze kan maken. Wanneer het afscheid niet aanstaande is, heeft u alle tijd en ruimte om rustig uw afweging te maken. Wanneer u de keuze gemaakt heeft kunt u uw wensen vast leggen in een wensendocument. 

Om u bij te staan hebben wij de volgende informatie voor u beschikbaar gesteld. We omschrijven in elke pagina de dag van de uitvaart.

De dag van de Begrafenis

De dag van de Crematie

Heeft u na het lezen van alle informatie nog steeds vragen over een begrafenis of crematie, dan staan wij voor u klaar. Graag maken wij een afspraak met u, geef uw gegevens aan ons door en wij spreken met u verder. Contact

Contact

Schaapsweg 77-79 
6712 CC Ede
Telefoon: (0318) 65 00 00
(24 uur per dag bereikbaar)
info@weerduitvaart.nl

Zet ons anders vast in uw telefoon met onze QR-code:

Begraven of Cremeren..

Het is een vraag die voorgelegd wordt bij de regeling van een uitvaart. Wilt u een begrafenis of een crematie? Persoonlijke wensen en voorkeuren spelen hierbij een grote rol. Samen er over nadenken en samen tot een besluit komen. Antwoord vinden op vragen als: wat wilde de persoon zelf? Wat willen de nabestaanden?

Tijdens het gesprek kunnen we samen tot een besluit komen wat het beste bij u past. Wij als uitvaartverzorger hebben daarin slechts een adviserende rol. Het besluit ligt geheel in uw handen. Wij willen u met raad en daad bij staan. Zie daarvoor onze contact gegevens aan de rechterzijde. 

Met vriendelijke groeten,

 

Hans van de Weerd

Geerrette de Bonte - Van de Weerd

Ontvangsthal