Contact

Wilt u meer informatie over Van de Weerd Uitvaartzorg? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op: 0318 – 650 000.

 

Let op: De velden met een * zijn verplicht.
(Naam, Telefoonnummer en E-mail adres)

 
*:
*:
*:
:
?

 

 

Wij zijn Hans van de Weerd en Geerrette de Bonte-van de Weerd. Wij staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen met raad en daad rondom de uitvaart. Als broer en zus zijn we opgegroeid in onze uitvaartverzorging. Wij zullen u met al onze ervaring u bijstaan. Graag zetten wij onze jarenlange ervaring in om u en uw familie te begeleiden bij een bijzondere gebeurtenis.

Uitvaartverzorging op maat, gericht op u. Dat zijn wij.

 

Hans van de Weerd en

Geerrette de Bonte van de Weerd

 

 

Bij overlijden

 

U kunt ons na een (plotseling) overlijden altijd direct bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 650 000.

Van de Weerd is er altijd voor u

Wij verzorgen uitvaarten in de regio midden Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Ede staan wij tot uw dienst in onder andere: Provincie Gelderland: Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Hoenderlo, Apeldoorn, Arnhem, Elst, Zetten, Herveld, Opheusden, Kesteren, Lienden.

Provincie Utrecht: Veenendaal, Rhenen, Woudenberg, Amerongen, Elst.

Overal en altijd staan wij voor u klaar.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op ons telefoonnummer: 0318-650000.

 

Zet ons anders vast in uw telefoon met onze QR-code: