Van de Weerd Uitvaartfonds

 In 1963 werd het Van de Weerd Uitvaartfonds opgericht. De doelstelling was doormiddel van een lidmaatschap van het fonds, leden aanspraak te laten maken op een grote korting op de uitvaartkosten. Deze doelstelling is de afgelopen 50 jaar niet veranderd. Nog steeds kunt u doormiddel van het lidmaatschap aanspraak maken op een grote korting. Natuurlijk ontvangt u nog steeds de vertrouwde service van onze uitvaartleiders en medewerkers.

De kosten van een uitvaart zijn de afgelopen 50 jaar fors gestegen. Van de Weerd Uitvaartzorg heeft daarom de kortingen mee laten groeien. Om dit ook in de toekomst te garanderen hebben we de volgende regel: 10% korting op alle werkzaamheden en benodigdheden bij de uitvaart door ons geleverd. Begrafeniskosten, grafrechten of crematiekosten zijn uitgesloten van de korting. Voor verdere informatie zie de voorwaarden.

Veel gestelde vragen

  • Geldt de korting van het Uitvaartfonds alleen bij Van de Weerd Uitvaartzorg?

    Ja, de korting van 10% over de uitvaartkosten zijn enkel van toepassing wanneer Van de Weerd Uitvaartzorg de uitvaart verzorgt.
     
  • Zijn de jaarlijkse betalingen aan het Uitvaartfonds terug te vragen?

    De jaarlijkse betalingen zijn ten behoeve van instandhouding van het Uitvaartfonds. Het is geen spaargeld dat u kunt terug vragen.

 

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Bel voor een afspraak 0318-650000 of kom langs bij op ons kantoor aan de Schaapsweg 79 te Ede.

Lid worden?

 

Voor maar €10 per jaar wordt u lid van ons Uitvaartfonds. U heeft daarmee recht op 10% korting op de uitvaartkosten door ons gemaakt. Voor verdere informatie zie de voorwaarden.  Klik op de onderstaande knop of bel: 0318-650000.

  

 

 

Bent u verhuisd? Of zijn uw bankgegevens verouderd?  Dan vragen wij u vriendelijk om uw nieuwe gegevens door te geven. Klik daarvoor op de onderstaande knop.