SAM

SAM is een elektrisch aangedreven golfwagen. Dankzij het geruisloze vervoer is SAM een uitkomst op iedere begraafplaats. SAM is uitgerust met een EHBO-koffer, een AED en een watercooler. Dit maakt hem bij uitvaarten zeer compleet. Daarnaast is SAM standaard voorzien van een directe internetverbinding. Dit maakt het voor familieleden op grote afstand mogelijk om de volledige ceremonie eenvoudig mee te beluisteren. Op koude dagen voegen wij warme dekens en paraplu’s toe zodat nabestaanden het niet koud hebben en droog staan in eventuele regen. In SAM is plaats voor vier personen, inclusief bestuurder. De slimme plaatsing van de bank zorgt dat passagiers van de golfwagen tijdens de rouwceremonie gewoon kunnen blijven zitten.

SAM

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de inzet van SAM bij uw uitvaart? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Contact

Schaapsweg 77-79 
6712 CC Ede
Telefoon: (0318) 65 00 00
(24 uur per dag bereikbaar)
info@weerduitvaart.nl

Zet ons anders vast in uw telefoon met onze QR-code:

Bij overlijden

 

U kunt ons na een (plotseling) overlijden altijd direct bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 650 000.