Verkeersregelaars

In samenwerking met VDW Uitvaartsupport bieden wij u deze unieke dienst aan.
 
Met goede verkeersregelaars tijdens de uitvaartceremonie verloopt een emotionele dag rustig en overzichtelijk. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet vanaf de plaats van vertrek naar de plaats van de uitvaartceremonie. Duidelijk zichtbaar blijft de stoet gesloten. Zo bereikt de rouwstoet veilig en op tijd de plaats van bestemming.
 
De gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers van VDW Uitvaartsupport hebben veel ervaring met uitvaarten. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend hun werk doen. Dankzij deze houding kennen verkeersregelaars hun plek. Als er tijdens een uitvaart onduidelijkheden ontstaan, lossen zij deze op. Daarnaast helpen de verkeersregelaars familie en bezoekers met raad en daad.
 
  Verkeersbegeleiding -  Panda
 
 Dankzij goede samenwerking met landelijke politiekorpsen en gemeenten kan de verkeersbegeleiding van VDW Uitvaartsupport landelijk worden ingezet.
 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Bij overlijden

 

U kunt ons na een (plotseling) overlijden altijd direct bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 650 000.