Verzekeringen

Graag neemt Van de Weerd Uitvaartzorg ook de zorg rondom de uitvaartverzekering uit handen. Als de polissen al door de uitvaartverzorger zijn meegenomen, ontvangt u kopieën van de originelen. Het verzenden van deze polissen in combinatie met een verzoek tot uitbetaling doen wij graag voor u.

Uitbetaling zal gedeeltelijk aan de nabestaanden worden gedaan en gedeeltelijk aan de uitvaartonderneming. Zodra wij een uitbetaling krijgen van de verzekering, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen over de uitbetaling van uw verzekering of wilt u meer informatie over een uitvaartverzekering? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Nuvema Uitvaartverzekeringen “prima keus”

Bij Uitvaartzorg Van de Weerd streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de Veluwe verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartzorg Van de Weerd jaarlijks de lokale prijzen van Ede en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Ede worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een opmaat gemaakte begrafenisverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids uit 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekering noemde ze hierbij “een prima keus”.

Nuvema uitvaartverzekering prima keus volgens Consumentenbond

Contact

Schaapsweg 77-79 
6712 CC Ede
Telefoon: (0318) 65 00 00
(24 uur per dag bereikbaar)
info@weerduitvaart.nl

Zet ons anders vast in uw telefoon met onze QR-code:

Wij verzorgen uw uitvaart ongeacht waar u verzekerd bent. In het verleden hebben wij voor de volgende verzekeraars uitvaarten verzorgd.

Onderlinge Uitvaartvereniging Sappemeer U.A. 

Uitvaartvereniging “Siddeburen-Tjuchem en Omstreken”

Twenthe

Requiem

North West Assuradeuren

DELA

Monuta

AVVL  nu  Yarden

Yarden uitvaartzorg Groningen

Facultatieve Verzekeringen

Algemeen Belang Groningen

AEGON

Axent

Reaal

Stad Rotterdam

Nationale Nederlanden

Interpolis

Ardanta

NUVEMA

Amev

FBTO

Ohra

NIVO Uitvaartverzekeringen NV 

UBO

Stichting Protestantse uitvaart fonds