Wie zijn wij?

Hans van de Weerd         

Voorregelingen, wensendocumenten opstellen, advisering, plannen en begeleiden: werkzaamheden waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Iedere uitvaart naar uw persoonlijke wensen en beleving vormen. De mogelijkheden van deze tijd zijn eindeloos. Graag help ik u bij het maken van keuzes en besluiten rondom de uitvaart. Samen de uitvaart beleven en begeleiden dat is de rol die ik graag vervul bij elke uitvaart. U kunt erop vertrouwen dat ik al mijn ervaring van 40 jaar uitvaartbegeleiding zal inzetten om uw wensen te vervullen.

Zo staan wij: dichtbij u..

Samen met mijn zus staan wij u bij, maar wij doen het niet alleen. Rondom ons staat een team van 15 mensen dag en nacht klaar voor al uw wensen

 Wij staan dag en nacht voor u klaar. Graag staan wij u bij rondom een uitvaart. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

 

Geerrette de Bonte -

van de Weerd         

Elke dag zet ik mij met vol passie in voor ‘onze’ families. Luisteren naar uw wensen vind ik het belangrijkst. Samen gaan we nadenken over uw wensen. Dan zet ons hele team zich in om uw wensen te vervullen. Zo wandelen we samen de dagen van rouw door. Tranen mogen vloeien, gedachten mogen stromen. Alle ruimte voor uw emoties en gevoelens. Het afscheid van uw dierbare blijft van u. Maar wij zijn wel: dichtbij u…

 

 

Mijn broer en ik hebben de dagelijkse leiding over het bedrijf. Samen staan wij u bij elke uitvaart bij. Ons team van medewerkers helpt ons bij alles en zijn dan ook onmisbaar. Met ons gehele team staan wij dichtbij u..

Hiernaast kunt u reageren op mijn twitter account of neem op een andere manier contact met ons op.